Politológia I. évfolyam

(1 képviselő választható)

PMarosiMarosi Marcell

Szövetség a Hallgatókért

Az érdekképviselet számomra a folyamatos tájékoztatást és a felmerülő problémákban való segítségnyújtást jelenti. Úgy gondolom, hogy egy évfolyamképviselőnek a hallgatók érdekképviselete mellett a szak megbecsüléséért, elismeréséért és a hallgatói élet színesítéséért is dolgoznia kell. Ahogy eddig ügyvivőjükként, mostantól évfolyamképviselőjükként szeretném ezeket a feladatokat elvégezni.

 

 

PSzolcsányiSzolcsányi Péter

Független jelölt

Érdekel az egyetemi közélet, melynek szeretnék szerves része lenni, hozzájárulni a tudásommal és munkámmal a közösséghez. Minden erőmmel segíteni szeretnék csoporttársaimnak, ahogy eddig is, főleg szakmai értelemben. Úgy látom, hogy ebben a pozícióban gyorsabban, többet és jobban tudnék nekik segíteni. Számomra legfontosabb kérdések az integráció és a szervezetek.

 

 

Politológia II. évfolyam

(1 képviselő választható)

PBelusBeluscsák Dávid Elsőpolgár

Belus Szövetség – Szövetség a Jólétemért

Miért akarok…? Most mondhatnám, hogy sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, de az nem lenne igaz. Erre az egyszerű válasz az: szeretnék sok pénzt. Szerintem ezt HÖK-ösként meg is tehetem majd, hiszen kevés másik hely van, ahol több pénzt lehetne sikkasztani, mint a HÖK-ben. Hát röviden ennyi, de szerintem hosszan sem tudnék többet mondani. Hajrá Elsőpolgár!

 

PNagyNagy Zsolt

Független jelölt

A két ok, hogy évfolyamképviselőnek jelentkeztem, hogy a hallgatótársaimat képviseljem (bár ez egyértelmű), és hogy nyomot hagyjak az egyetemen. Ez alatt nem azt értem, hogy elnevezzenek rólam egy korszakot a későbbiek, csupán hogy egyes vízióim gyakorlatot öltsenek, és legjobb tudásom szerint visszaadjak valamit az egyetemnek és hallgatótársaimnak.

 

 

 

 

Politológia III. évfolyam

(1 képviselő választható)

POravecz

Oravecz Zsófia

Szövetség a Hallgatókért

Sziasztok! Szeretnélek továbbra is Titeket képviselni, mert hiszem, hogy a tapasztalatommal olyan változásokat tudnánk együtt elérni, amelynek eredményeképp mind egy jobb egyetemre járhatnánk. Olyan egyetemre, ahol a Mi véleményünk szerint alakítják a tanrendet és mindig meghallják a hangunkat! Most mi alakíthatjuk a közös önkormányzatunkat!