PMAElla

Ella Orsolya

Független jelölt

Ella Orsolya vagyok, 2014 októbere óta képviselem a politológus hallgatók érdekeit, az évfolyamom háromszor választott meg az évfolyamképviselőjének. Legfőbb elveim a megbízhatóság, a széleskörű tájékozottság és az Intézettel való jó kapcsolattartás. Függetlenként való indulásom oka, hogy szeretném megőrizni a véleménynyilvánítási és döntési szabadságomat.

PMAHortobágyi

Hortobágyi Gergely

Független jelölt

Hortobágyi Gergely vagyok, Politikatudomány mesterszak másodéves hallgatója, független képviselő jelölt. Azért szeretnék évfolyamképviselő lenni, mert szeretnék változtatni a HÖK irányán, illetve szeretném segíteni a végzős politológusokat. Fő célomnak a mesterszak két szakirányának közelítését tekintem. Szeretném elérni, hogy a következő évfolyamképviselők hatékonyabban tudjanak segíteni mindkét szakirány hallgatóin.

 

 

PMAVágvölgyi

Vágvölgyi Gergely

Független jelölt

Az elmúlt négy év folyamán minden esetben igyekeztem segíteni saját évfolyamomat, az elmúlt szemeszterben pedig mentorként az első éves mesteres hallgatók integrációját, szakirányválasztását is. Meggyőződésem, hogy lelkiismeretesen, felelősen tudom majd képviselni a mesteres politológusok érdekeit a hallgatói önkormányzatban. Képviselőként a szekértábor-logika meghaladására és a minőségi szakmai munkára akarok törekedni.

(2 képviselő választható)