Kriminológia MA

(1 képviselő választható)

xPopPop Elsa Evelyne

Szövetség a Hallgatókért

A HÖK Bizottságainak évfolyam képviselő tagjaként a Ti érdekeiteket képviselhetem oktatási, kommunikációs és a szakkal kapcsolatos fejlesztési ügyekben. Terveim közt szerepel, hogy elkészítsem a szakmai gyakorlati helyek adatbázisát, és tájékoztassuk az intézményeket a kriminológia szak sajátosságairól. A TO kriminológiai ügyvitelét átalakítanám egy humánusabb és hatékonyabb ügyintézési rendszerré, valamint megszervezném az első évfolyam gördülékenyebb tájékoztatását és problémamegoldását.

 

Munkaügyi és Társadalombiztosítási Igazgatási BA

(1 képviselő választható)

xVas

Vas Katalin

Szövetség a Hallgatókért

Vas Katalin vagyok, harmadéves ELTE ÁJK Munkaügyi és Társadalombiztosítási igazgatási szakos, levelezős hallgató, emellett a szak HÖK képviseletét is ellátom 2014 októbere óta. A szak hallgatóinak nem ismeretlen a nevem, hiszen rengeteg problémát oldottunk meg együtt. Hálás feladat olyan Hallgatókat képviselni, akik lelkes, tanulni kívánó és alkotó részei az Egyetem életének. A szak képviseletét továbbra is szeretném ellátni, hiszen a Hallgatókért a Hallgatók tudnak a legtöbbet tenni.

 

Igazságügy Igazgatási BA

(1 képviselő választható)

xBalázs

Balázs Tibor

Szövetség a Hallgatókért

Korábban is igyekeztem minél naprakészebb és hasznosabb információval segíteni mindazokat, akik most kezdték tanulmányaikat, illetve azokat is, akik már tanulmányaikban előrébb járnak, és bizalommal fordultak hozzám. Amikor szembesültem azzal, hogy lehetőségem lenne ezt sokkal professzionálisabb módon csinálni, akkor úgy éreztem, meg kell ragadnom a lehetőséget.