4CzabánCzabán Samu

Új HÖK Mozgalom

Sziasztok! Változást szeretnék, pontosabban azt, hogy elindítsuk a változást. Egy nyitott, laza, átlátható, tanulmányi érdekképviseletre koncentráló HÖK-ért indulok, ami az egyetemi tanulmányi reformok kari motorizálását tekintené fő feladatának. Tudom, hogy fél év alatt nem lehet megmenteni a világot, de ez nem jelenti azt, hogy le kéne mondanunk hosszú távú, nagy ívű vízióinkról. Idén választhatsz!

 

 

4GaramváriGaramvári Flóra

Független jelölt

Sziasztok! Garamvári Flóra vagyok, negyedéves joghallgató. Idén negyedszer mérettettem meg magam képviselőjelöltként. A múltban is és most is a hallgatói érdekek megfelelő és körültekintő képviseletét tartom a legfőbb feladatunknak. Ha meg vagytok elégedve az eddigi munkámmal, kérlek, tiszteljetek meg bizalmatokkal idén is, ígérem, nem bánjátok meg!

 

4Gerván

Gerván Dániel

Szövetség a Hallgatókért

Úgy gondolom, hogy egyetemi tanulmányaink utolsó éveiben különösen fontos, hogy hatékonyan képviseljük a hallgatók érdekeit. Szeretném hallgatótársaimat segíteni, hogy minél könnyebben jusson el mindenki az államvizsgákig. Ehhez érzem magamban a kellő elszántságot és erőt. Amennyiben megválasztotok, munkámat lelkiismeretesen és precízen fogom végezni.

 

 

4HZováthi

H. Zováthi Kende László

Szövetség a Hallgatókért

Először indulok az évfolyamképviselői választáson. Szeretném, hogy az összes hallgatótársam naprakész legyen minden fontos tudnivalóval kapcsolatban, főleg az egyetem végének közeledtével. Ezenfelül fontosnak tartom az egyéni kérdések megválaszolását is, nem szeretném, ha valaki kétségekben lenne bizonyos információkat illetően. Kérném támogatásotokat, hogy odaadóan képviselhessem az érdekeiteket.

 

 

4Mordivoglia

Mordivoglia Clio

Új HÖK Mozgalom

Változást szeretnék elérni a tanárok, a HÖK és a hallgatók mentalitásában. A nyilvánosságnak és a számonkérésnek köszönhetően pozitív folyamat indult el a HÖK kultúrában. Ugyanilyen paradigmaváltásra van szükség az oktatás, a közügyek, valamint a szervezeti élet terén. Fontos új értékrendre helyezni a hallgatói közéletet, hogy az egyetem valóban a mi fejlődésünket szolgálja. Azért vagyunk elégedetlenek, mert erre jelenleg nincs tér és lehetőség. Mi ezért fogunk küzdeni.

 

4Orbán

Orbán Nikolett

Szövetség a Hallgatókért

Idén első alkalommal indulok a képviselőválasztáson. Csoporttársaimnak, barátaimnak korábban is sokat segítettem jegyzetek átadásával, órarendtervezéssel, fakultatív tárgyak választásával kapcsolatban. Mindig örömmel töltött el, hogy tapasztalataimnak, tájékozottságomnak mások is hasznát vehetik. Ezt szeretném most évfolyamképviselőként tovább folytatni, hogy minden évfolyamtársam segítségére lehessek, és hogy közös érdekeinket képviselhessem a Küldöttgyűlésben.

 

4Simon

Simon András

Új HÖK Mozgalom

Simon András vagyok, az ÚJ HÖK Mozgalom negyedéves jelöltje. Mi már nem engedhetjük meg magunknak, hogy beérjük a változás ígéretével. Kész programokra, és azok gyors elindítására van szükségünk, hogy ezek még a mi egyetemi éveink alatt létrejöhessenek, és részesülhessünk előnyeikből. Mert a cél egy kreatív, emberközeli és hatékony rendszer!
Ezért én érdekeitek képviseletén felül gyakorlatcentrikus kurzusokat szerveznék, évfolyamoknak kidolgozott hallgatói kézikönyvekkel segíteném a mindennapi problémamegoldást, és közvetlen, egyenrangú kommunikációt ígérek.

(4 képviselő választható)