3Bagi

Bagi Veronika

Szövetség a Hallgatókért

Sziasztok! Bagi Veronika vagyok, Karunk harmadéves, jogász szakos hallgatója. Tanulmányaim során mindig is részt vettem diáktársaim képviseletében. Alkalmasnak tartom magam arra, hogy Titeket, hallgatótársaimat eredményesen képviseljelek mind az oktatók, mind pedig a Hallgatói Önkormányzat előtt. Célom, hogy elnyerjem bizalmatokat, és munkámmal bizonyítsam, hogy rászolgáltam arra.

 

 

3Bonifert

Bonifert Levente

Új HÖK Mozgalom

Forró csók a hölgyeknek, meleg kézfogás az uraknak!
Bonifert Levente vagyok, harmadéves joghallgató, az Új HÖK Mozgalom évfolyamképviselő-jelöltje. Hiszem, hogy az ELTE ÁJK jelenlegi és jövőbeni hallgatóinak egyaránt érdeke egy olyan képviseleti szerv kialakítása, amely valóban átlátható, demokratikus szabályrendszeren alapul, és kielégíti a mindenkori hallgatói igényeket. Két nagyobb volumenű személyes célom a HÖK kultúra átalakítása és a mentorprogram, ezáltal az integráció megreformálása.

 

3Borka

Borka Balázs

Szövetség a Hallgatókért

Egy emberarcú, a hallgatókhoz közel álló HÖK-ért szeretnék dolgozni, amely a jogi kar közösségének motorjaként működik. Én semmiképpen sem szeretném túlértékelni saját szerepemet, ezért nem ígérem az egész rendszer felforgatását. Én a tökéletesítésen és a hiányosságok kiküszöbölésén szeretnék munkálkodni. Célom egyetemi létünk „akadálymentesítése” és egy színvonalas buli sorozat elindítása.

 

 

3Noll

Noll Regina

Szövetség a Hallgatókért

A nevem Noll Regina, harmadéves joghallgató és jó tanuló vagyok, na de a közhelyeket félretéve azért jelenetkezem évfolyamképviselőnek, mert már gólyakorom óta aktív részese vagyok a kari közösségi életnek, tagja vagyok többek közt a Külügyi Körnek is. Az évfolyam jelentős részével közvetlen kapcsolatban állok, a hallgatók számíthatnak rám problémáik megoldásában, hiszen empatikus beállítottságom miatt mindent megteszek társaim mentális egészségéért. 🙂 Egyik fő célom, hogy a bíróságokkal, ügyészségekkel és ügyvédi irodákkal aktív és gördülékeny kapcsolat alakuljon ki, hogy felmérhessük gyakornoki munkalehetőségeinket.

 

3Osztrogonácz

Osztrogonácz András

Új HÖK Mozgalom

Sziasztok, Osztrogonácz András vagyok az ÚHM harmadéves jelöltje. Elsősorban a tanulmányi területeken kívánok változásokat eszközölni. Szeretném, ha gyakorlatorientált oktatás honosodna meg az egyetemen, illetve célom, hogy a tanszékek/oktatók a félévek elején átláthatóan tegyék közzé a teljesítéshez szükséges információkat. Ezek eléréséhez pedig elengedhetetlen a megfelelően működő kommunikációs csatornák kiépítése és fenntartása, így mindenekelőtt erre fektetnék hangsúlyt.

 

3Simon

Simon  Adrienn

Szövetség a Hallgatókért

Sziasztok! Simon Adrienn vagyok, egy éve az évfolyam képviselője. Tavaly a választások előtt azt ígértem nektek, hogy segítségetekre leszek a tanszékekkel és az oktatókkal való kapcsolattartásban, valamint a Hallgatói Önkormányzat Szociális és Gazdasági Bizottságának tagjaként a kari ösztöndíj pályázatok kapcsán felmerülő kérdések megválaszolásában. Ezeket a feladataimat igyekeztem lelkiismeretesen ellátni, és örömömre szolgálna, ha a jövőben is folytathatnám évfolyamképviselői tevékenységem. Kérlek, tiszteljetek meg idén is bizalmatokkal, és támogassatok szavazatotokkal!

 

3Vásárhelyi

Vásárhelyi Gábor

Új HÖK Mozgalom

Vásárhelyi Gábor vagyok, az Új HÖK Mozgalom harmadéves jelöltje. Hiszek abban, hogy a hallgatóknak a tételes jogi oktatás mellett megfelelő gyakorlati ismeretekre is szert kell tenniük egyetemi éveik során. Hiszek abban, hogy az egyetem útvesztői között egy segítő kéz megváltást tud nyújtani az adott problémák kezelésére, melynek első nyúlványai a mentorok, akiknek ezáltal kiemelt szerepük van a hallgatók integrációjával kapcsolatban. Indíttatásomnak, ebből kifolyólag fő célomnak ezen hallgatói igények kielégítését tekintem, egy újfajta, hallgatói visszajelzéseken alapuló, lendületes szemléletmód keretében.

3Vigh

Vigh Márta

Új HÖK Mozgalom

Vigh Márta vagyok, harmadéves évfolyamképviselő-jelölt. Amennyiben évfolyamképviselő leszek, aktívan fogok reflektálni a változásokra. Hozzáteszem, legyen ilyen! Ne fogadjuk el azt, ami nem tetszik, a színfalak mögött zsörtölődve, hogy amúgy ezt máshogy kellett volna megoldani. Ez nekem miért éri meg? Mert az ügyvédi munka is érdekképviselet, gyakorolhatom a határozott, átgondolt fellépést azok érdekében, akiket képviselek.

 

(4 képviselő választható)