2Dancs

Dancs Tamás

Új HÖK Mozgalom

Dancs Tamás vagyok, az Új HÖK Mozgalom másodéves jelöltje. Amikor felmerült a lehetőség, hogy képviselőjelöltként induljak, az első dolog, ami eszembe jutott, hogy hogyan segíthetném hallgatótársaim egyetemi életét, mindennapjait. Úgy gondolom, hogy az évfolyamokon átívelő integráció biztosításával lehet leginkább megvalósítani azt, hogy a hallgatók első év után se maradjanak mentorálás nélkül. Ezáltal több lehetőség nyílna kapcsolatok építésére, tapasztalatcserékre. Ezenkívül minden más kérdésben is hallgatótársaim érdekeit képviselném.

2Georgi

Georgi Valér

Szövetség a Hallgatókért

Sziasztok! Georgi Valér vagyok, lassan másfél éve évfolyamképviselő. Ez idő alatt igyekeztem mindig elérhető lenni, és minél hamarabb kielégítő választ adni a felmerülő tanulmányi kérdésekre. Az évfolyamképviselet legfontosabb elemének az egyetemmel kapcsolatos dolgokban való segítségnyújtást tartom. Jelenleg sajnos úgy látom, hogy amikor valakinek felmerül egy problémája, csak ritkább esetben fordul az évfolyamképviselőkhöz. Ezt illetően mindenképpen szeretnék változást elérni, és mindenkit arra buzdítani, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, mivel csak ezáltal valósulhat meg egy igazán hatékony képviseleti rendszer. Szeretnék én is ennek részese lenni, ezért kérlek, támogass a szavazatoddal!

2Kerekes

Kerekes Dóra

Új HÖK Mozgalom

Kerekes Dóra vagyok, az ÚHM másodéves jelöltje. Szeretném elérni, hogy egy olyan közösség jöjjön létre HÖK néven, amely törekszik arra, hogy nyitott és őszinte kommunikáció jöjjön létre, segítve az évfolyamot és a kart érintő problémák megoldását. A jövőben szívesen dolgoznék mind az integráció, mind a tanulmányi problémák kiküszöbölésén.

 

 

2KovácsKovács Norbert

Független jelölt

Sziasztok! Idén függetlenként fogok indulni a választásokon.

Mit lehet rólam tudni? Egy életvidám, segítőkész srác vagyok, akiben nagy a felelősségtudat. Jelenleg is diákmentorként tevékenykedem. Úgy gondolom, függetlenül sikeresebben tudnálak valóban Titeket képviselni a tanszékek előtt és közgyűléseken is, ehhez kérném bizalmatokat. Mondjatok nemet a pártok játékaira, szavazzatok függetlenekre!

Változtassunk együtt, hajrá ÁJK!

2Lebedi

Lebedi Réka

Új HÖK Mozgalom

Lebedi Réka vagyok, az ÚHM másodéves jelöltje. Évfolyam képviselőként a ti érdekeiteket szeretném képviselni, őszinte, nyílt és közvetlen kommunikációt teremtve az oktatók, a hallgatók és a HÖK között. Szorgalmasnak és készségesnek tartom magam, továbbá megválasztásom esetén fontos lenne számomra, hogy minél több információval lássunk el titeket, és minden kérdésetekre választ kapjatok.

 

2Lupkovics

Lupkovics Bálint

Szövetség a Hallgatókért

Lupkovics Bálint vagyok, másodéves joghallgató, másfél éve évfolyamképviselő. Nagy megtiszteltetés volt számomra a Ti érdekképviseletetek ellátása. Munkámat mindig igyekeztem a lehető legnagyobb precizitással elvégezni, a hallgatói megkeresésekre gyorsan, közvetlenül és a legjobb tudásom szerint válaszoltam. Szeretném folytatni a munkám! Szeretném folytatni, mert szeretek segíteni! Szeretném folytatni, mert szeretem az évfolyamot, és Értetek megéri dolgozni!

 

2Pál

Pál Tamás

Szövetség a Hallgatókért

Pál Tamás vagyok, másodéves joghallgató. Azért szeretném kérni újra a bizalmatokat, mert hiszek abban, hogy megfelelő érdekképviselettel minden jogos igényünket ki tudjuk elégíteni – erre törekszem másfél éve. Ezenkívül a Hallgatói Önkormányzat esélyegyenlőségi ügyeiért vagyok felelős, melynek keretében a hátrányos helyzetű hallgatótársaink érdekét képviselem, legyen szó tanulmányi ügyekről, diasor-akadálymentesítésről vagy eszközbeszerzésről. Ha megválasztotok, nem lesz űrkikötő az Egyetem téren, viszont továbbra is számíthattok rám a megbízható kapcsolattartásban, érdekképviseletben és tájékoztatásban.

2Szabó

Szabó Tamás

Új HÖK Mozgalom

Többször elhangzott, hogy hazánkban az első jogi kar az ELTE-ÁJK. Valóban remek oktatói gárda áll rendelkezésünkre, és minden potenciál bennünk van ahhoz, hogy azok is maradjunk. Ehhez gyakorlati kurzusokra és a kutatások fellendítésére van szükség, hogy a munkaerőpiacon valóban kiemelkedő értéket jelentsen diplománk. Én ezek megvalósulásáért fogok dolgozni.

 

 

2Szigeti

Szigeti Nóra

Szövetség a Hallgatókért

Szigeti Nóra vagyok, másfél éve látom el képviseleteteket. Elsődleges célom továbbra is a tanulmányi előmenetelünkkel kapcsolatos kérdések, problémák gyors és hatékony megválaszolása, illetve megoldása. Legfontosabb feladatomnak a vizsgaidőszakban jelentkező problémák megoldását, valamint a szorgalmi időszak során felmerülő ügyek intézését tartom. Hallgatói integrációért felelős referensként kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy minden hallgató magáénak érezze ezt az egyetemet, és minél több barátra, ismeretségre, kapcsolatra tegyen szert. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy az elkövetkezendő időszakot mindenki sikeresen teljesítse. Kérlek, támogassatok szavazatotokkal, hogy ez létrejöhessen!

(4 képviselő választható)