1Aigner

Aigner Lucia

Új HÖK Mozgalom

Hiszek abban, hogy az általunk választott hivatásnak van értelme. Szeretem az egyetemet és szeretnék tenni is érte. Ugyanakkor, ha reálisan nézem a jelenlegi helyzetet, azt látom, hogy változtatásra van szükség. Szeretném, hogy a jelenleginél ideálisabban működő rendszer támogasson minket ebben az öt évben. Mindig szerettem összehangolt, inspiráló környezetben dolgozni olyan feladatokon, amelyek sokak helyzetén javíthatnak. Én hiszek benne, hogy együtt jobban is csinálhatjuk.

 

1Dánfalvi

Dánfalvi Tamás

Új HÖK Mozgalom

Szabadságszerető ember lévén bízom a közösség erejében, és úgy gondolom, Egyetemünkön a HÖK az a szerv, amely ebből az erőből kovácsolódik, és ezért a legjobb tudásom szerint szeretnék hozzájárulni a működéséhez. Tanulmányaink kölcsönhatásban vannak emberi kapcsolatainkkal, ezért magam részéről e két terület prosperálását tűztem ki célul, mégpedig azért, hogy még hatékonyabb oktatásban részesüljünk, és mindezt egy harmonikus közegben tehessük.

 

HaidekkerZ

Haidekker Zita

Szövetség a Hallgatókért

Haidekker Zita vagyok, elsőéves évfolyamképviselő-jelölt. Örömmel tölt el, hogy az elmúlt pár hónapban tudtam nektek segíteni, ráadásul mindeközben megismerhettelek Titeket. Számomra fontos, hogy a közösségért tegyek, éppen ezért vállalkoztam erre a feladatra.  Szeretnék hozzátenni a karunk közéletéhez, segíteni a HÖK munkáját, és nem utolsósorban a Ti érdekeiteket képviselni. Fontosnak tartom, hogy bizalommal forduljatok az évfolyamképviselőkhöz, bármilyen kérdésetek, problémátok, észrevételetek van. Bármikor számíthattok rám!

 

1Körmendi

Körmendi István

Új HÖK Mozgalom

Tisztelt Hallgatótársaim! Körmendi István vagyok, és az idei választásokon az Új Hök Mozgalmat képviselem. A közösségi élet számomra mindig fontos volt. Több éven keresztül voltam iskolám diákönkormányzati képviselője, 2014 őszén mandátumot nyertem a Független Diákparlament küldöttgyűlésébe. Itt mint alelnök, továbbá egy éven át mint a Felsőoktatási Bizottság elnöke tevékenykedtem. Célom, hogy évfolyamomat mindig megfelelően és elhivatottan képviseljem. Ehhez kérném megtisztelő támogatásotokat.

 

1Lipták

Lipták Laura

Szövetség a Hallgatókért

Lipták Laura vagyok, az első évfolyam egyik képviselőjelöltje. Hogy miért szeretném, ha megválasztanátok? Őszinte leszek, már az első félévünk és vizsgaidőszakunk alatt is nagyon szívesen töltöttem be ezt a pozíciót. Jó érzéssel töltött el, hogy tehetek valamit ezért a közösségért. Úgy érzem, sokat fejlődtem a kezdetek óta, és sikerült beletanulnom fontos gyakorlati dolgokba. Ebben nagyon sok segítséget kaptunk felsőbb évfolyamos képviselőktől, akikhez bármikor fordulhattunk kérdéseinkkel , és akik mindig nagyon türelmesek és segítőkészek voltak velünk, “kis kezdőkkel”. Én is egy ilyen ember szeretnék lenni a szemetekben, ezért kérlek, szavazzatok rám bizalommal!

1Orbán

Orbán Marcell

Független jelölt

Legfontosabb célkitűzésünknek (Sow Ábrahám Péter független képviselőjelölt társammal egyetemben) a HÖK esetenként hiányos kommunikációjának fejlesztését, illetve a hallgatói integráció megújítását tartjuk, melynek komoly hiányosságait a saját bőrünkön tapasztaltuk meg elsőéves joghallgatóként. Szeretnénk megoldani, hogy a lényeges információkról azonnal és biztos forrásból értesülhessenek a karon tanuló diákok.

 

1Sárkány

Sárkány Bence

Szövetség a Hallgatókért

Sárkány Bence vagyok, elsőéves évfolyamképviselő-jelölt. Ugyan nem régóta vagyok Egyetemünk tagja, az teljesen világos számomra, hogy kivételes képességű hallgatók vesznek körül minden évfolyamon. Hallgatók, akik rendelkeznek azzal a lehetőséggel, hogy a jövőben hivatásuk legjobbjai legyenek. Éppen ezért gondolom azt, hogy gyors és mindenekfelett precíz válaszokkal, technikai segítséggel, és kellő mértékű koordinációval ellátva őket a tanulás és a lehetőségek világában a jövőben is méltók maradhatunk régi hírünkhöz. E folyamatban a közösségért való szerepvállalássom alappilléreként a képviselőséget tűztem ki célul az eredményes, sikeres és hasznos támogatáshoz.

1Schmidt

Schmidt Péter

Új HÖK Mozgalom

Schmidt Péternek hívnak, elsőéves jogászhallgató vagyok. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a Hallgatói Önkormányzat a Kar tanulmányi életének egyik fő szervezője legyen. Ebből kifolyólag esetleges megválasztásom esetén vizsgafelkészítőket, próbavizsgákat, tanulmányi tematikus hétvégéket szerveznék, gyakorlófeladatokat állítanék össze, valamint arra törekednék, hogy a Hallgatóknak minden szükséges információ a rendelkezésükre álljon a tanulmányaikkal kapcsolatban.

 

1Sow

Sow Ábrahám Péter

Független jelölt

Független képviselőjelöltként legfőbb célom (Orbán Marcell képviselőjelölt társammal együtt), hogy elindítsuk a megfelelő úton a hallgatói integrációt az évfolyamunkon. Kiemelten fontos számomra továbbá, hogy évfolyamunk hallgatóinak érdekeit közvetlenül érvényesítsem. Véleményem szerint kulcsfontosságú, hogy lényeges információkkal lássuk el hallgatótársainkat. További célom ezek mellet a tanszéki kommunikáció fejlesztése, legfőképpen a vizsgaidőszakban.

1Tüttő

Tüttő Péter

Szövetség a Hallgatókért

Nekem az évfolyamképviselői tisztség egy olyan feladatot jelent, ami sokkal több kell hogy legyen a hallgatók vizsgaidőszaki segítésénél vagy a fontosabb eseményekről való tájékoztatásánál. Mint diákszervezeti tag és elsőéves hallgató, a kezdetektől fogva megalapozott szakmai programmal és elképzelésekkel készültem a tanulmányainkkal kapcsolatban, a többiek igényeiből és saját tapasztalataimból merítve. Nálam alapérték, hogy meghallgassak minden véleményt a bíztatástól a kritikáig, mert bár sosem fog minden hallgató egyetérteni, az évfolyamképviselők mindenkit egyformán képviselnek.

(4 képviselő választható)