Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett, ÁROP-1.1.15-2012-2012-0001 azonosító számú kiemelt projekt megvalósításának egyik kiemelt projekteleme a mikroinnovációs ötletek gyűjtésére irányuló kampány lefolytatása, és szakértői közreműködéssel történő kidolgozása.

A mikroinnovációs ötletek az állampolgárok, ügyfelek által tett olyan fejlesztési javaslatok, amelyek potenciálisan hozzájárulnak az államműködés egy-egy elemének, eljárásának, szolgáltatásának hatékonyabbá tételéhez, versenyképesebbé válásához.

Az ötletversenyen való részvétel lehetősége minden magyar állampolgár számára nyitott, ugyanakkor kiemelten számítunk a hazai felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszonnyal rendelkezők javaslataira.

A mikroinnováció elnevezésű projektelem keretében az állami működés – elsősorban, de nem kizárólag igazgatási, hatósági folyamatok és közszolgáltatások – legkülönbözőbb szintjeinek és megnyilvánulásainak javítására irányuló versenyképességi javaslatokat kíván generálni és támogatni a legjobb ötletek részletes kidolgozását. A mikroinnovációs célok tehát explicit tartalmi fókusszal rendelkeznek, ami biztosítja a projektelem illeszkedését a projekt általános célkitűzéseihez. Ennek keretében indítunk kampányt, melyre 2013. december 2. 11:00-ig várjuk a versenyképességi innovációs javaslatokat.

Bővebb információ, illetve a letölthető útmutató és adatlap az alábbi oldalon érhető el:

Vélemény, hozzászólás?