Érveléstechnika és vitakultúra

Sziasztok!

Eljött az idő, hogy bemutatkozzon a Politológus Műhely, amely egy gyakorlati képzéssorozat, politológus hallgatók szervezésében. A program a hallgatók igényeinek függvényében nyújt szakmai és gyakorlati továbbképzést, elismert előadókkal, oktatókkal és szakértőkkel.

Első Műhelyünk témája a “Vitakultúra és érveléstechnika”!

Az előadás előtt megnyitó beszédet mond dr.Pesti Sándor, a Politikatudományi Intézet igazgatója.

Meghívott szakértőnk: Stumpf András, aki bevezet minket a vitakultúra rejtelmeibe. Utána pedig gyakorlatban is érvényesíthetjük megszerzett tudásunkat egy aktuális témával kapcsolatos vitában.

Időpont: 2013.11.12., 18:00
Program helyszíne: ELTE ÁJK “A” épület, II.terem

(A program előtt kerül sor 17:00-tól a TDK alakuló ülésére, ugyanebben a teremben!)

[fresh_divider style=”dotted”]

A Műhely célja, hogy a résztvevő hallgatók már a képzés ideje alatt bővíthessék tudásukat gyakorlati tapasztalatokkal. Kéthetente kerülnek terítékre olyan témák, melyek a politológia szakma gyakorlati lehetőségeivel foglalkozik.

A tényleges gyakorlati tevékenységek mellett, szemináriumok is megrendezésre kerülnek. Itt lehetőség lesz egyes intézmények, szervezetek gyakorlati működésének értelmezésére, majd modellezésére. Továbbá olyan témák kibeszélésére is sort kerítünk, mely a hallgatók kérésére merülnek fel.

Ez nem egy szervezet, ez egy közösség! Egy közösség a hallgatókért, a tudásért, a szakmaiságért és a gyakorlati továbbképzésért!

Mindenkit várunk sok szeretettel!

GYERTEK!

Vélemény, hozzászólás?