Ismét kiírásra kerül utazási pályázatunk

Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa ismét pályázatot hirdet az Egyetem hallgatóinak hazai és nemzetközi tanulmányi versenyeken és konferenciákon, valamint workshop-okon való részvételének támogatására. A hallgatókat felkészítő oktatók is nyújthatnak be pályázatot. A pályázatok benyújtására 2015. szeptember 1-jétől van lehetőség.

Pályázat multidiszciplináris kutatások támogatására

Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa pályázatot hirdet az Egyetemen folyó – szakokon átívelő vagy multidiszciplináris – kutatások támogatására. Előnyben részesül a környezeti, társadalmi és gazdasági kérdések munkacsoportokban végzett, problémaorientált vizsgálata.

A pályázatra munkacsoportok jelentkezhetnek a kiírási feltételeknek megfelelően elkészített pályázati anyaggal, 2015. szeptember 15-éig.

Tehetséggondozás az ELTE-n

Az ELTE Tehetséggondozó Tanács 2015. április 7-én „Tehetséggondozás az ELTE-n – a hallgatók szemével” címmel szervez konferenciát.
A konferencián az Egyetemünkön megvalósuló tehetséggondozás jó gyakorlataival, eredményeivel, a továbbfejlődés fő kérdéseivel, valamint az esetleges akadályozó tényezőkkel foglalkoznak.
A Tanács számít a jelenlegi és végzett hallgatók, valamint a gyakorlóiskolai diákok tapasztalataira, a workshopokra 2015. március 5-ig lehet előadónak jelentkezni.

ELTE a tehetségekért

Az ELTE Tehetséggondozó Tanács pályázatot hirdet az Egyetem hallgatóinak hazai és nemzetközi tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvételének támogatására.
A hallgatókat felkészítő oktatók is nyújthatnak be pályázatot. A pályázatok benyújtására április 30-ig van lehetőség.

A pályázat júniusban újra kiírásra kerül és szeptember elsejétől lehet ismét pályázatokat benyújtani.

Forrás: http://www.elte.hu/tehetseggondozas