A webes állásbörzén több mint 50 stand várja majd nyitott pozíciókkal az ELTE hallgatóit. Az online térből kilépve a Forbes főszerkesztője, az On The Spot csapata és a Miutcánk.hu ötletgazdája vall majd munkáról, álláskeresésről, a TATA trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el az érdeklődőket a self branding rejtelmeibe. Légy aktív böngésző vagy résztvevő – az EY jóvoltából nem csak állást/tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhetsz!

Az allasborze.elte.hu erre a három napra online kiállító térré változik, ahol olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon. Bármely ELTE-s karon tanulsz, releváns állásokat találhatsz a börzén, az ELTE Karrierközpont képzett szakembereinek segítségével pedig online leellenőriztetheted a CV-det, hogy ezzel is növeld esélyeidet az álláskeresési versenyben.

A Karrierközpont együttműködő partnereként november 3-án 18 órakor a Pályakezdő Colibri Meetup a Múzeum körúton, a Gólyavárban a munkaerőpiac legkülönbözőbb szegleteiből érkező emberekkel beszélget arról, ki hogyan találta meg a saját útját: az On The Spot forgatócsapata, Galambos Márton, a Forbes magazin főszerkesztője, valamint a Miutcánk és a Kaptár közösségi iroda ötletgazdái fognak egy asztalnál ülni. Ugyanekkor a Múzeum körút A épületében Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője „A sérülés nem akadály” címmel kerekasztal beszélgetésre invitálja azokat a hallgatókat, akiknek fogyatékkal élőként kell majd megtalálniuk a helyüket a munkaerőpiacon.

November 4-én, 18 órakor a Gólyavárban Galácz Karolinával ismerkedhettek meg, aki a bölcsészkarról egyenesen a Young & Rubicam kreatív igazgatóságáig jutott, mindezt úgy, hogy sosem a profitorientáltság volt számára az irányadó, hanem az emberség.

November 5-én, 18 órától a Karrierközpont képzőtermében a TATA Consultancy Services angol nyelvű self branding workshopján a trénerek felkészítik a résztvevőket arra, hogyan kell sikeresen kialakítani és értékesíteni a munkaerő-piacon saját brandjüket.

Az online börze és a Múzeum-körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók – a tréningre az első 30 jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét pedig az nyerheti meg, aki az online térben vagy a legkevésbé sem virtuális programokon aktívnak mutatkozik.

Regisztrálj már most a programokra a juhasz.agnes@karrier.elte.hu e-mail címen (név, szak, évfolyam, beszélt nyelvek)!