A Lukács Fürdő patinás épülete kívül-belül megújult, és egyedülálló szolgáltatásokkal várja vendégeit. Így nemcsak az idősebbek, hanem már a fiatalabbak megtalálhatják a számukra legkedvezőbb kikapcsolódási lehetőséget.

A Lukács Fürdő igazi történelmi örökség, hiszen már a római korban is ismert volt az itt feltörő hőforrások gyógyító ereje. A termálvíz rendkívül jótékonyan hat többek között a porckorongsérvre, a különféle ízületi bántalmakra, az idegzsábákra és a csontrendszer mészhiányos állapotaira. Ivókúra formájában pedig a gyomor és bélrendszer gyógyítására is alkalmas.

Mivel a vendégek elvárásai az elmúlt években a sorra nyíló wellness központok és élményfürdők hatására megnőttek, az üzemeltetők szükségesnek tartották a szolgáltatások körének bővítését és színvonalának emelését. Így több korszerű, egyedülálló szolgáltatást vezettek be. Ennek köszönhetően a fürdő most már a fiatalabb közönség számára is rengeteg alternatív szórakozási lehetőséget nyújt.

Wellness részleg, szaunavilág, fitneszterem várja a látogatókat, illetve az eddig elzárt alagsori helyiségek is megnyíltak. A fürdőben olyan, Budapesten egyedülálló, kényeztető szolgáltatásokat is megtalálhatunk, mint a hammam török masszázs, vagy a Himalája sótéglából épült kamrában való relaxálás, ami az allergiásoknak kiváló, illetve azoknak, akik a megfázásos megbetegedéseket szeretnék elkerülni.

Magic Bath

Március 2-tól pedig minden szombaton a Magic Bath partikon lehet igazán ellazulni magyar és nemzetközi DJ-k zenéjére, lenyűgöző környezetben. Papucs és törölköző melegen ajánlott!

További információ: www.lukacsfurdo.hu, www.sparty.hu

Vélemény, hozzászólás?