Heller Z. Péter Heller Zoltán Péter vagyok Politológia2. évf. A Politológus bizottságba azért lettem tag, mert szeretnék a hallgatók szakmai felkészültségéhez hozzájárulni előadások, konferenciák szervezésével, illetve a tanulmányaik során felmerülő kérdések, akadályok megválaszolásában és megoldásában segíteni.


Renáta Krisztel
 Én azért lettem bizottsági tag, mert úgy gondolom, hogy pusztán a HÖK kritizálásával nem fog előrébb jutni az egyetem, főleg nem a hallgatóság. Ezért fontosnak tartom, hogy egy felfrissült személyi állománnyal és új tervekkel, célokkal előálló HÖK képviselje az egyetem polgárait. Valamint sok megoldandó probléma van a politológus képzésben, ebben szeretnék ötleteimmel segítséget nyújtani, ezáltal jobbá tenni az egész képzést.

 

Bakay Barbara Én azért jelentkeztem, mert fontosnak tartom, hogy a szóban kritizálás helyett az ember tevékenyen tegyen annak orvoslására, amit kifogásolhatónak talál. Én is szeretnék tenni azért, ami szerintem talán az egyik legfontosabb hiányossága a képzésnek, hogy az elméleti tudás megszerzésén kívül minél több gyakorlati és a szakmai képzést gazdagító élményben és programban vehessenek részt a hallgatók.

 

Diána Kiss Én azért jelentkeztem a Politológus Bizottságba, mert szeretnék hozzájárulni a hallgatói élet megkönnyítéséhez. Fontosnak tartom a politológus kultúra erősítését. Bízom abban, hogy a Bizottsági munkámmal segíthetem a hallgatói életet. Szakmai programok szervezésével valamint a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásával fellehetne lendíteni a politológus szakot. Mindezek mellett szeretném segíteni a képviselőket szorgalmammal és lelkesedésemmel.

 

Melinda Blága Úgy gondolom, hogy a Politológus Bizottság tagjaként segíthetem és képviselhetem a politológus hallgatókat. Munkámmal elsősorban a hallgatók egyetemi életét, beilleszkedését szeretném megkönnyíteni. Elsősként számomra is hatalmas segítség volt a Bizottság által szervezett tanulmányi tájékoztató, melyen minden felmerülő kérdésünkre választ kaptunk. A Bizottság által szervezett szakmai programokkal pedig gyakorlatiasabbá, interaktívabbá válhatna az egyetemi képzés. Fontos feladatnak tartom az első évfolyamos hallgatók integrálását, melyet ezentúl gólyatábor nélkül kell majd megoldani.

 

Eszter Popovics Popovics Eszter vagyok, első éves mesterképzéses hallgató. Már tavaly is részt vettem a Politológus Bizottságban, és segítettem a politológus ügyekért felelős alelnök munkáját. Elsődleges célom a hallgatók tudásának a bővítése, akár szakmai programok szervezésével, akár tanulmányi tájékoztatók létrehozása által.
Úgy látom, hogy a bizottság egy lehetőség arra, hogy a hallgatók és a Hallgató Önkormányzat között egy nyíltabb párbeszéd alakuljon ki.

 

Dén Dániel 2010 óta sok tapasztalatot szereztem az egyetemi életben, és a tanulmányokat illetően is. Ezekkel szeretném segíteni a bizottság és az alelnök munkáját, kiemelten a politikatudomány mesterképzéses hallgatókat, valamint a szakmai programok megvalósítását.