palacsintaBISZTRÓ 2013. vol. IV.

❉ ❉ ❉ Az ELTE ÁJK Instruktori Köre bemutatja ❉ ❉ ❉

2013. december 4.
palacsintaBISZTRÓ vol. IV.
the original – since 2010

❉ ❉ ❉ Grand Bistro ❉ ❉ ❉

2010. december 2-án kezdett el az ELTE jogi karán működő Instruktori Kör csapata jótékonysági rendezvényekkel foglalkozni. Azóta jártunk Devecseren, Délvidéken, dr. Harmath Károly ferences szerzetes Lurkó Házaiban, Böjte Csabánál Déván, Kászonban és Csíksomlyón, Beregszászon a Sámuel Alapítványnál, Budapesten a Dankó utcai Óvodában, az Age of hope Alapítványnál, illetve a Gyermekmentő Szolgálatnál.

Védnökünk és díszvendégünk volt már Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula, Böjte Csaba, Haumann Péter, dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, dr. Király Miklós, az ELTE ÁJK dékánja, dr. Steiger Judit, dr. Dezső Márta, dr. Ruzsicska Yvette, dr. Zsidai Ágnes, Bánóczi Rozália, Novodomszky Éva (MTV), dr. Kovács Norbert, dr. Fleck Zoltán, dr. Völgyesi Levente, dr. Vaskuti András, dr. Király Miklós, dr. Szilágyi Péter, dr. Seifert Tibor, dr. Gyémánt Richárd, dr. Lattmann Tamás, dr. Máthé Gábor, dr. Kukorelli István, dr. Kardos Gábor, Doszpot Péter stb.

A rendezvény megrendezésre került több egyetemen, külföldön és belföldön egyaránt. A mai napig az IK talán legnagyobb ilyen jellegű éves eseménye a szabadtéri italPULT mellett. Külön öröm és megtiszteltetés, hogy a rendezvényeken évről-évre képviselteti magát a kar csaknem minden tanszéke és hallgatói szervezete!

Az idei évben sikerült úgy alakítani, hogy a már-már szokásos vizsgaidőszak és ünnepek előtti iránymutatást Böjte Csaba testvér épp a bisztró előttre tudta időzíteni, szóval december 3-án, este 6-tól az Egyetemi Kisboldogasszony Tempolomban a “Haza Embere” tart nekünk egy olyan estét, ami túlmutat egy misén vagy egy templomlátogatáson, és évről-évre talpalattnyi hely sem marad…

Végül a legfontosabb: idén ismét országhatáron belül találtunk egy olyan szervezetet, amit támogatni szeretnénk. Ez pedig nem más, mint a pécsi Dóri Ház, az ország első gyermekhospice háza, melyet a Szemem Fénye Alapítvány működtet 2011 óta. Itt olvashattok a munkájukról:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Dóri_Ház

Jó helyre fog kerülni! A bisztró teljes bevételét december 22-23-án személyesen visszük el Pécsre.

Várunk Mindenkit december 3-án és 4-én!

Infók folyamatosan…

❉ ❉ ❉ ELTE ÁJK Instruktori Kör ❉ ❉ ❉

Vélemény, hozzászólás?