Csapatunkba új tagokat keresünk!

Referensek:

Ha szívesen veted bele magad a társadalmi felelősségvállalás témájába, és mindezt szeretnéd tettekkel is igazolni, akkor az esélyegyenlőségért felelős referens a neked való pozíció! A tisztség betöltése lehetőséget ad a HÖK szociális stratégiájának meghatározására és arra, hogy közvetlenül segítsd egyes hallgatóinkat.

Esélyegyenlőségi ügyekért felelős referens – pályázati kiírás

 

Szabadidődben a social médai felületeket bújod, és minden nap valami újjal örvendezteted meg a követőidet? Fontosnak tartod, hogy az emberek jól tájékozottak legyenek, ne tán még ötleted is van, hogy hogyan tehetnénk hatékonyabbá a kommunikációnkat? Jelentkezz kommunikációs referensnek, és éldd ki a kreativitásod nálunk!

Kommunikációért felelős referens – pályázati kiírás

 

Alelnökök

Ha átlátod az ösztöndíjrendszert, szívesen foglalkozol hallgatói beadványokkal és szervezel teameket a hatékony munkáért, akkor gyere, és irányítsd a HÖK ösztöndíjrendszerét, add hozzá szakmai tudásodat!

Szociális ügyekért felelős alelnök – pályázati kiírás

 

Tele vagy ötletekkel, hogy milyenek legyenek a rendezvényeink, esetleg imádsz rendezvényeket szervezni? A tisztség magáért beszél, zenés-táncos mulatságok, tudományos-kulturális, közösségépítő táborok megszervezése várhat itt rád. Számos kihívás, és számtalan lehetőség áll előtted, hogy megmutathasd tudásodat.

Rendezvényekért felelős alelnök – pályázati kiírás

 

Szívügyed a hallgatói csoportok közötti kapcsolatépítés? Szeretsz tudást átadni és tudod ennek minden csínját-bínját? Csatlakozz hozzánk, és tedd egyszerűbbé valamennyi hallgatónak, hogy a jövőben HÖK-özhessen, miközben segíted a kari közösségépítést is.

Integrációért és utánpótlásképzésért felelős alelnök – pályázati kiírás

 

Mindig is érdekelt a közgazdaságtan a gyakorlatban, jól átlátod a pénzügyi folyamatokat? Ha igen, akkor egy kis szeletét most gyakorolhatod nálunk! A munka során sokat tehetsz a HÖK működésének és rendezvényeinek gördülékenységéért, a felelős gazdálkodásáért, és az átláthatóságáért.

Gazdasági ügyekért felelős alelnök – pályázati kiírás

 

Elnökhelyettes

Ha minden érdekel, ami HÖK, akkor jelentkezz elnökhelyettesnek! Az elnökhelyettes mindent lát, és mindent hall. Az egész nyüzsgő közösség munkájára hatással lehetsz! Az elnökhelyettes feladata elsősorban az elnök munkájának segítése, a kabinet munkájának az összehangolása, egyes referensek tevékenységének irányítása.

Elnökhelyettes – pályázati kiírás

 

Mindenkit sok szeretettel várunk!