Közösségi bútorgyűjtést hirdet az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzata!

Sok forduló után végre megszereztük a Dékán, a Kancellár, és a Műszaki Főigazgatóság engedélyét is az ÁJK közösségi tereinek létrehozására. Ilyen terek eddig nem léteztek, kiépítésük reményeink szerint nagyban fogja javítani a hallgatói-oktatói közösségi életet a karon. Az Önkormányzat elkülönített három millió forintot a terek bebútorozására, ez azonban a közbeszerzés útvesztői és a források alacsony volta miatt sem térben, sem időben nem elegendő. Így Hozzátok, az egyetemi közösséghez fordulunk, hogy közösen, adományokból hozzuk létre a tervek szerint szeptember közepétől üzemelő közösségi tereket a Kar A és B épületének udvarán!

Segíts megvalósítani az álmunkat!
Ha van fölös – kinti, benti bútorod (szék, asztal, fotel, kanapé, akármilyen ülőke, napernyőd, raklapod, sörösrekeszed, virágod, bármilyen más design illetve beépíthető elemed) – amit szívesen adnál bele a projektbe, semmi más dolgod nincs, mint írni egy emailt a fejlesztes@ajkhok.elte.hu-ra, és mi minden mást elintézünk.

Írd bele a levélbe, hogy:
-Milyen típusú és mennyiségű bútort/designelemet szeretnél adni :
-Mikor tudjuk ezeket átvenni : (kérlek több időpontot adj meg augusztus 23-24 és augusztus 31-szeptember 1 preferált, de ha csak közte jó, az is megoldható)
-Lakcím (vagy ahonnan el kell szállítani az elemeket) :
-Elérhetőség (telefonszám, kapucsengő, stb):

WP_20160712_16_43_07_Pro (2)
WP_20160712_16_53_36_Pro