Politológus Műhely

A Politológus Műhely ötlete 10 évvel ezelőtt pattant ki egy csapat politológus hallgató fejéből. Taglétszámunk azóta 90 fölé nőtt. Tagjaink között politológusok mellett jogászok és közgazdászok, valamint más különböző szakok hallgatói egyaránt vannak.
Tevékenységünk három legfontosabb része:
👉 Belső képzések: Találkozz elismert politológusokkal! Beszélgess neves közéleti szereplőkkel és politikusokkal! Tegyél fel kérdéseket közgazdász professzoroknak vagy más szakembereknek!
👉 Kutatások: Kampánykutatás az országgyűlési választások idején és közvéleménykutatás az EFOTT-on vagy a távoktatás hatásairól. Merőben más témák, Szakmai Munkacsoportunk azonban nyitott a változatosságra és az új ötletekre.
👉 Nyílt események: Érdekel, hogyan kell megszervezni egy politikai vitát? Szeretnél moderálni egy kerekasztal beszélgetést? Nálunk közelebbről is megismerkedhetsz a rendezvényszervezéssel és testközelből találkozhatsz, beszélgethetsz politikusokkal.
Ezeken túl a kreatívabbak cikkírásban is kipróbálhatják magukat, hiszen Polír blogunkon publikációs lehetőséget is biztosítunk. A sok feladat között könnyen megtalálhatod azt, amelyik hozzád a leginkább passzol.
Ha netán elfáradnál az előadásokon, biztosan lesz legalább egy Műhelyes, akivel kipihenheted magad, de csapatépítő programokat is heti rendszerességgel szervezünk. A túrák, sportnapok és játékestek gördülékenyebbé teszik a közös munkát. Mindemellett persze az önfejlesztésre is lehetőséged lesz, hiszen a Politológus Műhely célja, hogy a legtöbbet hozd ki az egyetemi éveidből.

Hogyan kerülhetsz be a Politológus Műhelybe?

Ha érdekel a politika, szívesen megismerkednél hozzád hasonló érdeklődésű egyetemistákkal vagy bátran vitáznál veled együtt nem értőkkel, a Politológus Műhely pont Neked való!
Felvételi eljárásunk az őszi és tavaszi szemeszterben is indul, de pontosabb információkért kövesd oldalainkat és keress minket bátran!

Vezető tisztségviselő:

Tóth Amina – elnök

Elérhetőségek: