Rendszeres szociális támogatás elbírálása

Kedves Hallgatók!

Befejeződött a rendszeres szociális támogatás igénylésére beérkező pályázatok bírálata. A ponthatár meghúzásáról, valamint az egy pontra jutó támogatás értékéről – a korábbi félévekhez hasonlóan – központi értesítésben adunk tájékoztatást.

Ponthatár: 12. Az egy pontra jutó támogatás értéke: 1.370.- Ft

A pályázat eredményéről, annak elfogadásáról vagy elutasításáról néhány napon belül mindenkinek személyes üzenetet küldünk a Neptunban. Azon pályázatok kerültek elutasítására, melyek nem érték el a 12 pontos határt, illetve azok, amelyek valamilyen okból nem feleltek meg a pályázati kiírásban foglaltaknak. Ahogy azt korábban Neptun üzenet formájában jeleztük, a pontszámok továbbra is megtekinthetők a Neptun-Ügyintézés-Kérvények menüpontban, a leadott kérvények között. A kérvény melletti plusz (+) jelre kattintva a Pontszámok opciót kell kiválasztani.

A hallgatói normatíva 20 %-ára jogosult hallgatókat érintő tájékoztatás: Az elnyert szociális támogatások rögzítése – az előző félévhez hasonlóan – 2 lépcsőben történik. A 23.800 Ft-os fix összeget központilag rögzítik az EHÖK segítségével, míg az ezen felül esetlegesen megítélt kompenzációs pontokért járó támogatásokat kari szinten. Tehát a Neptun-Ösztöndíjak menüpontban 2 részre bontva jelenik majd meg az adott havi támogatás összege.

A várható utalási nap: október 10. (péntek). Megjegyzés: Tapasztalataink szerint az ösztöndíjat gyakran csak az előre megadott utalási napot követő munkanapon írják jóvá.

Üdvözlettel,

Nyitrai Tibor
szociális ügyekért felelős alelnök
ELTE ÁJK HÖK

A szerzőről Minden bejegyzés Szerző weboldala

ELTE ÁJK HÖK